Leren schrijven is mogelijk. Natuurlijk bedoelen we niet het schrijven van letters en woorden, maar van heuse verhalen en gedichten. Hebt u zich daar altijd al eens op willen richten en woont u in Schiedam en omstreken? Dan hebt u wellicht wel baat bij een leuke workshop. U leert dankzij onze wijze woorden erg veel over de opzet van een goed verhaal, hoe u zich als schrijver kunt ontplooien maar ook hoe u goed kunt argumenteren. Want dankzij deze wijze woorden zult u zelfs filosofische bespiegelingen op papier krijgen. Klinkt u dat als muziek in de oren of bent u eerder op zoek naar een creatieve uiting waar men van oude boeken geheel nieuwe boeken maakt? Dan is de workshop “oud boek nieuw” iets voor u. Bij eigenwijzewoorden.nl is er dan ook voor ieder wat wils, zolang het maar met literatuur te maken heeft. U kunt zelf uw thema’s aandragen als u zich opgeeft voor het Schrijfcafé. U leert er in korte tijd dankzij onze zogenaamde “wijze woorden” korte verhalen en gedichten schrijven. Mensen die geïnteresseerd zijn in proza zijn dan ook zeker bij ons aan het juiste adres en dat geldt tevens voor liefhebbers van poëzie. En waarom zou u het trouwens niet gaan combineren? We zien u graag creatief tot ontplooiing komen. Dus geef u vandaag nog online op, de kosten zijn verwaarloosbaar want de kennis die u dankzij deze cursussen verwerft is voor het leven.

Een workshop wijze woorden volgen

Mocht u onze wijze woorden willen aanhoren dan kunt u zich snel aanmelden voor een cursus naar keuze. Een greep uit de mogelijkheden hebben we hieronder voor u alvast op een rijtje gezet:

  • Schrijfkids, schrijf samen met uw kind een eigen boek!
  • Een cursus creatief schrijven voor bedrijven zodat u bijvoorbeeld beter leert organiseren,
  • Of doe mee aan de woord-en-boek fabriek.

Onze missie is om meer mensen bewust te maken van hun taalervaring. Leer mondiger worden en leer hoe u kunt citeren, argumenteren en gebruik moet maken van interpunctie. Want van deze wijze woorden leert u uw taalvaardigheid te vergroten en uit onze ervaring is wel gebleken dat u daarmee tevens uw zelfvertrouwen kunt vergroten. Dat betekent dat minder taalvaardige mensen taalvaardiger worden maar dat u misschien als gerenommeerd schrijver ook kunt bijleren. Als u een writer’s block hebt en bent vastgeroest in een bepaalde werkmethode dan helpen onze wijze woorden u wellicht weer een stuk verder. Wist u trouwens dat we maar liefst 93 procent van de tijd non-verbaal communiceren? Teksten spelen daarbij een zeer grote rol. Dat zal in de toekomst ook zo zijn, ook gebeurt dat natuurlijk steeds vaker op een digitale manier. Sociale media spelen een grote rol in het leven van de moderne mens net als de apps waarmee men communiceert. Zullen E-books de materiële boeken uiteindelijk verdringen? We denken van niet maar het blijft als een paal boven water staan dat dergelijke non-verbale communicatie een belangrijke rol blijft spelen.

We bieden diverse interessante workshops aan

Of u nu naar wijze woorden zoekt voor uw bedrijf, voor uzelf of voor een vriend, het is erg eenvoudig om de cursus op te zoeken via de website. Schrijf u vandaag nog in, dat kan namelijk direct digitaal! Ook kunt u ons een berichtje sturen als u nog vragen hebt. Ook tips zijn van harte welkom! Bekijk ook de opdrachtgevers op onze site en volg het laatste nieuws over de wijze woorden op Facebook. We hopen u daar zeker even tegen te komen. In Rotterdam, Schiedam en andere steden rondom de havenstad kunt u deze cursussen volgen.

Lees meer…