Ik woon samen met mijn vriendin in een appartement in Utrecht. We hebben allebei een leuke, maar veeleisende baan. Daarnaast vinden we het leuk om te sporten, hebben we veel sociale evenementen en vinden we het leuk om te reizen. Door een druk leven vinden wij het belangrijk dat we thuis goed tot rust kunnen komen. We geven soms wat meer uit aan meubels en apparaten, omdat we graag goede producten willen hebben. Ook vinden we het belangrijk dat ons appartement onze stijl heeft. Zelf wil ik geen appartement waar veel van de spullen uit een winkel komen, waar half Nederland zijn, of haar spullen koopt. Ik vind het veel belangrijker dat het uniek is en dat het echt voelt als thuiskomen. Wij vinden het leuk om spullen te kopen die bij ons passen, daarom kan je veel dingen in ons huis vinden die we gekocht hebben op reizen in het buitenland. We hebben bijvoorbeeld beeldjes uit Zuid Amerika en verschillende voorwerpen uit Azië. Naast dat de decoratie in huis unieker is en bij ons past, vind ik het leuk dat het me laat terugdenken aan de reizen die we gemaakt hebben. Natuurlijk zijn er ook dingen in huis die we wel in Nederland gekocht hebben, maar dan proberen we voor kwaliteit te gaan. Het is vaak ook erg lastig en duur om een bank, of tafel vanuit het buitenland naar Nederland te vervoeren. Laatst hadden we een cognac leren bank gekocht. We wilden al een tijdje een cognac leren bank, omdat zo een bank goed in ons interieur zou passen. Maar wij vonden het erg lastig om een mooie cognac leren bank te kopen van goede kwaliteit. Je ziet steeds vaker meubels die niet lang meegaan en die je naar vijf, of tien jaar al weer kan vervangen.

Cognac leren bank gekocht op mokana.nl

We hadden diverse winkels bezocht in de buurt, maar konden maar geen cognac leren bank vinden waarvan we echt overtuigd waren. We besloten om online verder te zoeken en kwamen toen mokana tegen. Hier zagen we verschillende mooie leren banken en vonden we ook een cognac leren bank die ons meteen aansprak. We vroegen online een offerte aan, zodat we konden zien of de bank binnen ons budget paste, dit was gelukkig het geval. We besloten om bij ze langs te gaan, want bij een aankoop als dit wilden we zeker zijn van de koop. In de showroom werden we netjes welkom geheten en kregen we een kopje koffie. We besloten om meteen een rondje te lopen, om te zien of we nog meer leuke artikelen konden vinden. We zagen al direct een aantal andere producten in de showroom die wij erg mooi vonden. We vonden ook de cognac leren bank die we wilden kopen en in het echt zag de bank er net zo mooi uit als op de foto’s. We besloten om de bank meteen te kopen.

Een goede aankoop

De cognac leren bank kwam een aantal weken later binnen en staat erg mooi in onze woonkamer. Je kan direct zien dat de cognac leren bank van goede kwaliteit is. Veel vrienden die ons bezocht hebben, gaven complimenten over de bank en vinden hem erg mooi. We hebben al een vriend doorverwezen naar mokana.nl. Voor unieke en kwalitatief goede meubels en decoratie ga je naar mokana.nl

  • Er is een groot aanbod aan unieke en mooie producten
  • In de showroom kan je de producten bekijken voor de aankoop
  • Veel producten zijn uit voorraad leverbaar
  • Ze verkopen producten die jarenlang kunnen meegaan