Een aantal goede vrienden heb ik leren kennen op de universiteit. We hebben alle jaren in dezelfde klas gezeten en hebben destijds veel opgetrokken. In het begin ging ik vooral om met andere mensen, maar nadat we met ze vijven in een project zaten begon de vriendschap. We hadden erg veel lol en konden goed samenwerken. We probeerden daarna zo vaak mogelijk in deze samenstelling de projecten te doen en dat werkte altijd erg goed. De vriendschap werd nog sterker toen we de mogelijkheid hadden om een semester in het buitenland te studeren. We woonden daar met ze vijven in een huis en hebben veel leuke dingen gedaan. Het semester was niet zo zwaar, waardoor we veel tijd hadden om uit te gaan en dingen te bezoeken. Het schept een speciale band, als je met een aantal mensen naar het buitenland gaat en daar gaat studeren. Het is lastig om je familie en vrienden achter te laten en bent al snel op elkaar aangewezen. Zelfs na onze schooltijd hebben we nog vaak contact. Iedereen is andere dingen gaan doen en we wonen allemaal ergens anders, maar komen nog regelmatig samen. Eens in de paar maanden gaan we wat drinken en zo nu en dan gaan we een weekendje weg. Een van de jongens komt uit het zuiden van het land en stelde voor om daar carnaval te vieren. Hij komt daar nog elk jaar voor terug en het leek hem leuk om met ze allen te gaan. Waar ik vandaan kom wordt er geen carnaval gevierd, maar het leek mij leuk om het eens mee te maken en dat vond de rest ook. Het leek ons leuk om dezelfde carnavalskostuums te kopen en als een groep te gaan. Als je dezelfde carnavalskostuums koopt, dan hoef je ook niet zo lang na te denken over de opties en laat je zien dat je bij elkaar hoort.  

Online carnavalskostuums gekocht

Voordat we carnaval zouden vieren kwamen we nog een keer samen. Het was een goed excuses om elkaar weer te zien en een drankje te drinken. We overlegden de plannen en wat voor carnavalskostuums we wilden kopen. Iedereen wilde wat anders, de een wilde zo gek mogelijk, de ander juiste gemakkelijke carnavalskostuums en iemand anders wilde juist een goedkoop pak. We hadden allemaal wilde ideeën die avond, maar kwamen er niet uit. Ik stelde voor dat ik online wat carnavalskostuums kon bekijken en dat daarna met de groep zou delen. Ik vond allemaal verschillende websites en maakte een selectie aan kostuums. Twee kostuums kregen de meeste stemmen en die waren allebei van party-time.nl De carnavalskostuums zagen er erg leuk uit, waren niet te duur en wie dat wilde kon er gemakkelijk accessoires bij kopen. De accessoires konden we ook op die website kopen, zodoende hoefden we maar een bestelling te doen. Ik plaatste de bestelling en liet hem bij mij thuis bezorgen.

Carnaval was erg gezellig

De dag van carnaval hadden we afgesproken bij het treinstation en we zouden samen naar Eindhoven gaan. In de trein wilde iedereen al erg graag de carnavalskostuums zien. Iedereen vond ze erg leuk en we trokken ze meteen aan. We hadden al meteen zin om carnaval te vieren. Toen we aankwamen in Eindhoven waren de festiviteiten al in volle gang, maar duurde niet lang voordat we gezellig mee deden. Het was een erg leuke dag en leuk om volgend jaar weer te vieren. Wij kochten onze carnavalskostuums op PARTY-time

  • Ze hebben een zeer groot aanbod aan kostuums
  • De kostuums zijn van goede kwaliteit
  • Er zijn genoeg leuke accessoires te koop
  • Bestellingen zijn een paar dagen later al binnen en worden vaak gratis verzonden