Bonbons bestellen voor mijn moederMijn moeder was afgelopen weekend jarig, maar ik kon er helaas niet bij zijn. Mijn moeder vierde op vrijdagavond haar 48ste verjaardag, maar was eigenlijk de dag ervoor jarig. Ik wilde er graag bij zijn, maar ik had een belangrijke dag op mijn werk. Ik werk bij een Nederlands bedrijf op het hoofdkantoor en we hebben verschillende filialen in alle provincies. Dezelfde vrijdag was er evenement waar ik op moest presenteren. Ik werk op de verkoopafdeling en we gaan binnenkort een nieuwe lijn artikelen verkopen. Het leek mijn baas een goed idee om hier een presentatie over te houden tijdens dit evenement. Aangezien ik degene ben die verantwoordelijk is voor de verkoop van deze groep, moest ik de presentatie doen. Ik had mijn moeder laten weten dat ik er niet kon zijn op haar verjaardag, maar dat vond ze niet erg. Ze zei dat ik een andere keer kon langskomen. We spraken af dat ik de zondag erna zou komen. Ik wilde haar toch graag een cadeautje geven, want ik voelde me schuldig dat ik er niet kon zijn. Ik weet dat mijn moeder dol is op chocolade en vooral op bonbons. Ik ken veel mensen die dol zijn op chocolade, maar niemand is er zo gek van als mijn moeder. Elke week gaat ze naar de supermarkt om een grote verpakking chocolade te kopen. Vaak is alles al binnen 2 dagen op. Het leek mij een goed plan om bonbons te bestellen, maar niet zo maar bonbons, bonbons van een goed merk. Mijn idee was om bonbons te bestellen bij een webshop, zodat het pakketje op de dag van haar verjaardag zou aankomen. Ik kon misschien niet op haar verjaardag aanwezig zijn, maar door bonbons te bestellen kon ik laten weten dat ik aan haar dacht.

Bonbons bestellen bij Chocola Belga

Ik kon mij herinneren dat wij met de familie een paar jaar geleden in Nijmegen waren. We waren een weekendje weg met het gezin en hadden daar in een winkel bonbons gekocht. Mijn moeder zei toen dat het de beste bonbons waren die ze ooit had gehad. Ik wilde graag bij die winkel bonbons bestellen, maar ik wist niet meer de naam en of de winkel een webshop had. Ik zocht op bonbons bestellen Nijmegen en vond toen een aantal websites. Ik vond ook de website chocola-belga.nl, toen ik de foto’s bekeek wist ik zeker dat dit de winkel was. Ik zag dat ze een grote verpakking hadden met verschillende bonbons en besloot om deze bonbons te bestellen. De bonbons zagen er erg lekker uit en ik wist zeker dat ik mijn moeder hier blij mee zou maken. Ze verkopen ook veel andere lekkernijen op deze website en ik ben zelf dol op macarons. Ik besloot om een verpakking van de macarons voor mezelf te kopen.

Erg blij met de bonbons

Voordat ik naar mijn werk ging kwam het pakketje van de macarons bij mij thuis binnen, ik kon het niet laten om er eentje te eten en de macaron was erg lekker. Ik wist dat het pakketje van mijn moeder ook die dag bij haar zou aankomen. Ik was druk bezig met het evenement maar hield vaak mijn telefoon in de gaten. Na een paar uur kreeg ik een berichtje van mijn moeder dat ze erg blij was met de heerlijke bonbons. Bonbons bestellen doe je bij Chocola Belga

  • Je kan hier heerlijke handgemaakte bonbons bestellen
  • Ze verkopen ook veel andere lekkere dingen
  • Mijn moeder was erg blij met de bonbons en ik genoot van de macarons