Amisura is niet zomaar een webwinkel, waar kleding wordt verkocht. Deze firma is uniek, wat betreft de doelgroep. Voor herenmode kun je natuurlijk bij tal van winkels terecht, maar Amisura levert iets extra’s op dit gebied. Deze firma levert overhemden. Extra mouwlengte is een kenmerk van deze overhemden. Als man is het bijzonder vervelend om een overhemd te hebben, waarvan de mouwlengte te kort is. Dit is helaas een veel voorkomend probleem. Het kopen van een overhemd wordt op deze manier een onaangename bezigheid, en dat is vervelend. Dit probleem is voorgoed uit de wereld met Amisura overhemden. Extra mouwlengte is nodig, aangezien de mannen in ons land steeds langer worden. Je krijgt bij Amisura niet zomaar overhemden. Extra mouwlengte is natuurlijk al fijn, maar dit betekent natuurlijk niet dat je weinig keuze mogelijkheden hebt. Integendeel, bij deze firma vindt je tal van prachtige overhemden. Extra mouwlengte is dus niet het enige voordeel. Je slaagt er ook nog eens goed, om een overhemd te scoren voor iedere gelegenheid. Overweeg je te bestellen bij dit bedrijf, dan is het goed om te weten welke voordelen je absoluut niet mag missen:

  • Gratis verzending bij een bestelling boven de 90 euro
  • Ruilen binnen 14 dagen
  • Niet goed geld terug
  • Veilig bestellen en betalen via een beveiligde SSL verbinding

Bij Amisura vind je de beste overhemden. Extra mouwlengte is hun specialiteit

Je hoeft dus niet verder te zoeken wanneer je op zoek bent naar deze overhemden. Extra mouwlengte is toch iets waar je standaard de keuze uit zou moeten hebben. Dit vinden ze ook bij Amisura. Je hoeft in ieder geval niet meer uren door de stad te slenteren, op zoek naar goed passende overhemden. Extra mouwlengte zal je niet snel vinden in reguliere winkels. Je kunt nu veel energie en tijd besparen, door het niet meer te hoeven winkelen. Je zult niet meer de teleurstelling hoeven te ervaren, door thuis te komen zonder de gewenste overhemden. Extra mouwlengte vindt je dus bij Amisura. Natuurlijk is een goede kwaliteit ook bijzonder belangrijk, want je wilt uiteraard lang kunnen genieten van je gekochte overhemden. Extra mouwlengte betekent natuurlijk niet dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Integendeel, via de webwinkel kun je kiezen uit diverse kwalitatief hoogstaande merken. Denk aan bijvoorbeeld: CasaModa, King en Ledub. Natuurlijk kun je niet alleen kiezen uit diverse hoogstaande merken, maar ook de pasvorm is een keuze-optie. Ben je op zoek naar een standaard pasvorm? Of heb je liever een getailleerde pasvorm? Een modern-fit pasvorm is ook een optie. Zoals je leest is het dus eigenlijk bijna onmogelijk om bij hun niet te kunnen slagen voor passende overhemden. Extra mouwlengte is bij deze firma geen obstakel. Het merk Casa Moda met mouwlengte 7, is een voorbeeld van een prachtig overhemd. Deze is gemaakt van 100% strijkvrij katoen. Het strijken is dus ook echt verleden tijd met de aanschaf van deze overhemden. Extra mouwlengte wordt aangeduid met het cijfer 7. Het strijkvrij zijn is overigens niet het enige voordeel van deze overhemden. Extra mouwlengte is al een groot voordeel, maar een bijkomend voordeel is het bijzondere draagcomfort. Wat houdt het draagcomfort nu precies in van deze overhemden? Extra mouwlengte valt natuurlijk al onder het draagcomfort, maar wat extra fijn is, is dat de stof onplezierige geuren opvangt in de vezel. Dit is niet alleen het geval wanneer je het overhemd net nieuw hebt gekocht. Het behoudt deze eigenschap gedurende een bijzondere lange tijd. Diverse wasbeurten kunnen deze functie niet uitschakelen of verminderen. Je hebt ook de keuze uit diverse boordmaten bij deze overhemden. Extra mouwlengte is al prettig, maar kunnen kiezen uit de boordmaat, draagt extra bij aan het draagcomfort. De stof is zelfs getest volgens de Öko Tex Standard 100. Dit betekent dat dit overhemd met het merk Casa Moda, mouwlengte 7, dermatologisch en toxicologisch compleet veilig is bevonden. Je vraagt je misschien af wat mouwlengte 7 eigenlijk qua maat nu precies is. Mouwlengte 7 staat gelijk aan een armlengte van 72 cm.

Op maat maken is ook mogelijk

Zit de maat van jouw keuze er niet bij? Dat kan voorkomen. Dit is geen enkel probleem, want alle overhemden kunnen speciaal op maat worden gemaakt. Je slaagt dus altijd voor goede en mooie overhemden. Extra mouwlengte betekent niet dat je slechts uit een paar maten kunt kiezen. Jouw persoonlijke maat kan gemaakt worden door Amisura. Uiteraard wordt dit bijzonder vakkundig gedaan. Je ontvangt trouwens voor iedere aankoop een bepaald aantal punten. Ondanks dat ze gespecialiseerd zijn in overhemden, is dit niet het enige waarvoor je terecht kunt bij dit bedrijf. Ook voor bijvoorbeeld t-shirts met extra ruglengte, kun je goed bij ze terecht. Kies je voor de overhemden, dan kun je niet alleen kiezen uit mouwlengte 7. Ook standaard mouwlengte 5 is mogelijk. Het bestelproces is heel gemakkelijk. Wil je graag persoonlijk een medewerker spreken, om bijvoorbeeld jouw direct aan te kunnen stellen? Dit is ook mogelijk. De medewerkers staan iedere dag graag voor je klaar. Ze zijn in het bezit van kennis en ervaring, om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een goede service bieden vinden ze belangrijk. Wil je graag telefonisch contact hebben, of per e-mail, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je vindt de contactgegevens op de website. Ben je zelf actief op Social Media, kijk dan ook eens op hun Facebook pagina, LinkedIn pagina of het Twitter account.