Voor de bescherming van allerlei houten gebruiksvoorwerpen, zoals meubels, boten en kozijnen en deuren, kunt u bijzonder goed gebruik maken van lak of beits van Sikkens Cetol. Dit is een zeer bekend merk in Nederland waar al jarenlang veel mensen plezier van hebben. Er zijn diverse soorten producten van Sikkens Cetol verkrijgbaar, zodat er ongetwijfeld iets bij zit wat helemaal bij uw project past. Bescherm uw houten meubels tegen krassen, tegen stoten, tegen vuil, zodat ze veel langer mooi blijven en dus ook veel langer mee gaan. Gebruik de producten van Sikkens Cetol en u zult zien dat u veel langer dan anders kunt doen met uw houten stoelen. En deze meubelstukken zijn slechts het begin. Want natuurlijk kunt u Sikkens Cetol voor veel en veel meer dingen gebruiken. Denk hierbij onder andere aan de onderstaande toepassingen. U gebruikt Sikkens Cetol voor de dingen uit het volgende lijstje (en voor veel meer):

 • Houten meubels
 • Deuren
 • Kozijnen
 • Boten
 • Houten betimmering

Wat kunnen de blanke lak of de beits van het merk Sikkens Cetol betekenen voor uw houten meubels, voor uw kozijnen en deuren, voor uw houten betimmering of voor uw houten boten? Ze zorgen ervoor dat al deze houten materialen beschermd zijn tegen bijvoorbeeld:

 • Krassen
 • Vuil
 • Weersinvloeden
 • Stoten

Met een laagje beits of blanke lak is al uw hout zo goed beschermd dat u er weer een hele tijd tegen aan kunt. Dat is één van de redenen waarom zo veel mensen steeds opnieuw kiezen voor dit welbekende merk. Kiest u hier ook voor? Bekijk dan meteen het online aanbod en bestel vandaag nog uw producten. Bestelt u voor 15.00 uur in de middag, dan zult u in de meeste gevallen uw bestelling direct de volgende dag ontvangen.

Ook Sikkens Cetol bestelt u gewoon online

Bezoek meteen de webwinkel VerfShoppen.nl om het aanbod producten van Sikkens Cetol te bekijken. Ga voor een glossy look of voor een wat minder glanzende look. Bekijk de productinformatie die op de website bij elk product staat weergegeven om u te helpen bij het maken van uw keuze. Het is namelijk belangrijk dat u de juiste lak of beits bestelt, zodat u zeker weet dat uw houten meubelen en andere materialen langdurig beschermd zullen zijn. Het merk Sikkens Cetol is meer dan geschikt voor het bieden van bescherming tegen weersinvloeden, dus daarom kunt u het ook heel goed gebruiken om uw boot mee te beschermen. Ook kozijnen en deuren kunt u prima lakken of beitsen met Sikkens Cetol. Bekijk het online aanbod en ontdek van hoe veel voordeel u kunt profiteren als u de producten van Sikkens Cetol online besteld. Niet alleen ontvangt u de bestelde producten snel, maar u ontvangt ook grote kortingen als u de lak of beits online bestelt. Er worden namelijk wel kortingen tot 50% weggegeven op diverse producten. Bovendien zijn er elke maand specifieke aanbiedingen die u tegelijk met uw bestelling mee kunt bestellen. Zo kunt u bijvoorbeeld een professionele verfkwast meebestellen om de klus helemaal goed te kunnen klaren. De diverse producten van Sikkens Cetol hebben elk hun eigen specifieke eigenschappen. Dat maakt dat niet elk type beits of lak geschikt is voor de bewerking van hetzelfde product. Wilt u buiten gaan beitsen, kies dan voor het product dat hiervoor geschikt is. U kunt de precieze productspecificaties online bekijken, zodat u na het maken van de juiste keuze meteen over kunt gaan op het bestellen van de gewenste materialen. Wanneer u direct een product van Sikkens Cetol bestelt en u dit vóór drie uur (in de middag) doet, zult u hoogstwaarschijnlijk de bestelling meteen de volgende dag nog thuis ontvangen. Dat betekent dat u dan gelijk aan de slag kunt. Het mooiste is natuurlijk dat u er de deur helemaal niet voor uit hoeft. Dat is nog eens makkelijk.

Heeft u ook nog andere producten nodig? Geen probleem!

En wist u dat er naast de beitsen en lakken van het merk Sikkens Cetol nog veel meer andere producten te bestellen zijn in de webwinkel van VerfShoppen.nl? Ook hier zult u kunnen profiteren van fikse kortingen, wat het online shoppen natuurlijk helemaal leuk en aantrekkelijk maakt. Bekijk het grote aanbod geschikte producten online en bestel uw lak of beits van Sikkens Cetol meteen in de webwinkel. Heeft u naast uw potten Sikkens Cetol ook nog kwasten nodig of ander materiaal dat bij het lakken of beitsen van pas komt? Dan is de kans zeer groot dat wij u daarbij kunnen helpen. Geef uw houten meubelen, uw deuren of kozijnen deze zomer een nieuwe beurt met Sikkens Cetol en zorg dat ze weer voor een lange tijd strak in de lak zitten. Heeft u ook gereedschappen nodig bij uw beits of lak van Sikkens Cetol? Bekijk op de website dan de sectie Gereedschap. Wij verkopen naast alle producten van Sikkens Cetol namelijk ook vele gereedschappen, zoals:

 • Reinigers
 • Verfbakken en verfroosters
 • Messen, krabbers
 • Vulmiddelen
 • Rollers en kwasten
 • Tape of ander afdekmateriaal

Dit is slechts een greep uit het assortiment met gereedschappen die voor de lak- en beitsklussen nodig zijn. Wilt u ook meteen naar al onze andere topmerken kijken? Dat kan! Wij hebben namelijk een heel groot assortiment aan verschillende merken, die stuk voor stuk van een uitstekende kwaliteit zijn. Bovendien kunt u ook hier profiteren van scherpe prijzen.