Toen ik tijdens mijn studie als developer college kreeg, heeft er nooit een docent stilgestaan bij het feit hoe wij een goede baan konden vinden. Wij leerden alleen maar hoe wij deze baan het beste konden vervullen, maar hoe wij op een goede positie terecht konden komen, was geen onderdeel van het curriculum. Ik had dat op dat moment niet echt door, maar toen ik eenmaal afgestudeerd was, bleek het heel lastig te zijn om iets te vinden waar ik aan de slag kon gaan. Ik kon namelijk nergens een goede java vacature vinden en daar baalde ik behoorlijk van. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken of ik misschien op eigen kracht een goede java vacature vinden kon. Ik wilde graag een goede start van mijn carrière hebben en vandaar dat ik ben gaan kijken of ik ergens een java vacature kon vinden waar ik groeimogelijkheden had. Ik wilde namelijk niet zomaar het eerste het beste baantje aannemen omdat ik nu belangrijke stappen moest maken voor de rest van mijn carrière. Vandaar dat ik uitgebreid op het internet ben gaan zoeken naar mogelijkheden om een goede java vacature te vinden en uiteindelijk heb ik een site gevonden waar ik zeer over te spreken was. Het is namelijk zo dat het in principe niet moeilijk hoeft te zijn om een java vacature te vinden, maar deze zijn bijna altijd niet meer van deze tijd. Het lijkt op het eerste gezicht dan alsof je heel veel mogelijkheden hebt, maar in de praktijk is het vaak zo dat anderen je voor zijn geweest waardoor je geen kans meer maakt om op deze java vacature te solliciteren. Vandaar dat ik heel blij was dat ik op de site van Java-Professionals terecht wist te komen omdat men hier alleen maar een java vacature plaatst wanneer deze nog niet vervuld is.

Je kunt op deze site aangeven waar je een java vacature zoekt

Wat ik heel erg prettig vind aan de site van Java-Professionals.nl is dat men hier een mogelijkheid beschikbaar heeft gemaakt waarmee je kunt zoeken op postcodegebied of op stad. Ik woon namelijk in het zuiden van ons land en als je dan een heel mooie java vacature vindt in bijvoorbeeld Lauwersoog, is dat heel leuk om te weten, maar praktisch gezien schiet je er niets mee op. Vandaar dat het aan te raden is om je java vacature te gaan zoeken via Java-Professionals.nl omdat je via deze site heel snel kunt zoeken binnen je eigen regio. Ik zag tot mijn grote verbazing dat er allerlei mogelijkheden waren in mijn district en dat was heel prettig om te merken. Het fijne aan deze site is ook dat je meteen kunt reageren op je java vacature en dat leidde ertoe dat ik binnen de kortste keren op gesprek mocht komen bij wat nu mijn nieuwe werkgever is. Dat was heel erg prettig en ik ben daarom ook heel blij dat ik Java-Professionals.nl gevonden heb. Zonder deze site had ik nu waarschijnlijk nog steeds werkloos thuis gezeten.

Vind op deze site uw nieuwe baan!

Mocht u ook op zoek zijn naar ander werk en bent u ook in mijn vakgebied werkzaam, dan raad ik u aan om een keer naar Java-Professionals.nl te komen kijken. U zult zien dat u hier:

  • altijd heel veel vacatures kunt vinden
  • u hier binnen uw regio kunt zoeken
  • u hier altijd actuele vacatures kunt vinden

Kijk vandaag nog even op Java-Professionals.nl om te zien welke vacatures er momenteel nog open staan.