Als bedrijf moeten wij heel veel klanten bellen. Wij moeten namelijk regelmatig afspraken met klanten maken en dat betekent dat wij vele uren per dag aan de lijn hangen. Wij hebben daarom besloten om te bekijken hoe wij de belkosten naar beneden konden brengen. De afgelopen jaren hebben wij namelijk een vermogen uit moeten geven aan belkosten en dat is iets waar wij niet bepaald vrolijk van werden. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om voordeliger te kunnen bellen. Wij hebben toen gelezen dat heel veel collega’s van ons gebruik zijn gaan maken van een sip trunk. Wij hadden eerst nog nooit van een sip trunk gehoord en wij wilden daarom graag meer weten over de mogelijkheden van een sip trunk. Wij hebben toen gekeken waar wij op het internet meer over de sip trunk konden vinden en wij hebben toen allerlei sites voorbij zien komen. Wij hadden al snel in de gaten dat wanneer wij met een sip trunk wilden gaan bellen, wij dat het beste via een gespecialiseerd bedrijf konden gaan doen. Het is namelijk zo dat wanneer je dit allemaal op eigen kracht moet gaan regelen je vaak genoegen moet nemen met mindere kwaliteit voor een hoge prijs. Daar zat ik helemaal niet op te wachten en dus ben ik gaan kijken via welk bedrijf ik met een sip trunk kon gaan bellen. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van voicedata.nl kon gaan surfen. Deze site heeft heel veel interessante mogelijkheden voor mensen die graag goed en voordelig willen bellen met een sip trunk. Ik heb daarom de informatie op deze pagina goed doorgenomen en ik heb toen gezien dat ik hier waarschijnlijk een heel goede deal zou kunnen sluiten. Ik heb daarom meteen even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf om te horen wat zij voor ons zouden kunnen betekenen. Wij hebben toen te horen gekregen dat het heel goed mogelijk was om met een sip trunk onze belkosten te verlagen. Dat was prettig om te horen want dat was alles waar wij naar op zoek waren. 

Minder kosten omdat wij met een sip trunk werken 

Wij hebben de mensen van voicedata.nl een sip trunk bij ons laten aanbrengen en daar hebben wij nog geen seconde spijt van gehad. Het is namelijk zo dat sinds wij met de sip trunk bellen, wij heel veel kosten besparen. Dat is ideaal omdat wij op deze manier ook met meerdere lijnen kunnen bellen dus wij kunnen ook veel efficiënter werken. Dat was precies waar wij naar op zoek waren, dus wij zijn blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. 

Wij zijn heel tevreden 

Wij zijn blij dat wij met de mensen van voicedata.nl in zee zijn gegaan omdat:

  • Wij nu veel voordeliger uit zijn wanneer het over bellen gaat
  • Wij met meerdere lijnen kunnen bellen 
  • Wij helemaal klaar zijn voor de toekomst 

Mocht u ook graag willen besparen op uw belkosten, kijk dan ook een keer op voicedata.nl. U zult zien dat er tal van interessante mogelijkheden te vinden zijn.