Vind jij goochelaars interessant en wil je hier graag meer over weten? Dan kun je natuurlijk saaie en lange artikelen hierover doorspitten op het internet of in de bibliotheek, maar er zijn veel leukere manieren om meer ove goochelaars te weten komen. Je kunt bijvoorbeeld een film over goochelaars kijken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • The Illusionist
  • The Prestige
  • The Wizard of Speed and Time
  • Now You See Me

Op de website van Goochelaar Jordi vind je een lijst van 8 films die allemaal over goochelaars gaan. Dit zijn stuk voor stuk een goede keuze voor een film over goochelaars. The Wizard of Speed and Time gaat over een man die graag werkt met special effects, maar hiervoor de kans niet krijgt. Uiteindelijk krijgt hij die natuurlijk wel en dat maakt deze film een interessante combinatie van goocheltrucs en filmtrucage. Voor een film uit 1988 is het nog zeer fijn om te kijken en deze kon dan ook zeker missen op de lijst voor het kiezen van een goede film over goochelaars. Een jaar later werd Penn & Teller Get Killed gelanceerd. Een zeer leuke keuze voor de fans van dit duo.

2006, een goed jaar voor een film over goochelaars

In het jaar 2006 werden er maar liefst drie films over goochelaars gemaakt. Twee daarvan, The Illusionist en The Prestige worden vaak met elkaar vergeleken. In beide films spelen bekende acteurs en dat is dan ook een van de redenen dat de films zo populair waren. De suspense in beide films is zeer hoog en tot het einde hebben de meeste mensen niet door wat er precies aan de hand is. De films op zich zijn dus ook al een magische zet. Elke film over goochelaars is een film die je waarschijnlijk meer dan een keer wilt kijken. De eerste keer is alles nieuw en word je iedere keer weer verrast. De tweede keer zie je de verschillende hints die je op het einde voor te bereiden. Dit maakt het kijken van een film over goochelaars zo interessant. Je kunt de films meerdere kijken en iedere keer weer iets nieuws ontdekken. Als jij magie en goocheltrucs dus leuk vindt, dan moet je zeker een kijkje nemen op de website van Goochelaar Jordi en kies een film over goochelaars uit de lijst die hij heeft gemaakt. Dit zijn heerlijke films voor een fijne zaterdagavond met een heerlijke bak popcorn. Het leukste is het natuurlijk om het met andere mensen te kijken en er na de film over te praten. Andere mensen hebben vaak een heel andere kijk op de films dan jij hebt.

Het kijken van een film over goochelaars

Wil jij een film over goochelaars kijken en vind jij Ocean’s Eleven een heerlijke film? Kijk dan de film over goochelaars Now You See Me. Recent is er een tweede deel van deze film verschenen en het is natuurlijk wel zo leuk om eerst het eerste deel te kijken. Wil je meer weten over de film over goochelaars? Dan vind je daar meer dan genoeg informatie over op het internet. Wanneer je zoekt naar de film dan vind je allerlei theorieën over hoe bepaalde dingen in elkaar zitten. Het maakt het kijken van de film ook een stuk leuker als je er achteraf meer over weet. Op die manier is het ook mogelijk dat je anders naar de film gaat kijken. Deze films staan vaak voor meerdere interpretaties open. Hierdoor kun je de films ook meerdere bekijken zonder dat het ooit gaat vervelen. Kies vandaag nog een film uit.