Lijkt het jou ook zo handig om een automatische stofzuiger te hebben? Nooit meer zelf aan de slag te hoeven gaan en toch altijd een vloer hebben die helemaal schoon is? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar met de nieuwste generatie van deze producten is dit echt mogelijk! Veel mensen hebben een hekel aan huishoudelijke klussen en dat is ook niet zo vreemd, het neemt immers veel van onze vrije tijd in beslag, tijd waarin we liever wat leukers zouden willen doen. Als je een automatische stofzuiger hebt, dan kun je in ieder geval een deel van het schoonmaakwerk overlaten aan deze robot en dat scheelt je dan toch best wel weer wat tijd! Zo kun jij lekker even met de beentjes omhoog op de bank liggen, terwijl het apparaat gewoon het zuigwerk doet en er voor zorgt dat jouw vloeren mooi schoon zijn! Dat maakt het huishouden doen toch al weer ietsje minder veel werk. Daarom is een automatische stofzuiger echt een heel goede aanvulling!

Automatische stofzuiger van kwaliteit

Wat dan natuurlijk wel van belang is, is dat je kiest voor een automatische stofzuiger van een goede kwaliteit. Er zijn varianten op de markt die niet echt krachtig zijn en die beperkingen hebben wat betreft verplaatsing. Dan heb je er uiteindelijk nog niet veel aan en moet je nog steeds ook af en toe zelf aan de slag gaan om alles goed schoon te krijgen. Dat was nu net niet de bedoeling en daarom is het aan te raden om te kiezen voor een exemplaar:

  • met een krachtige motor en hoge zuigkracht
  • dat zelf terugkeert naar het laadstation als de accu leeg begint te raken
  • uitgerust met valpreventie, zodat trappetjes geen probleem zijn
  • dat geschikt is voor verschillende ondergronden

Met een automatische stofzuiger die aan deze eisen voldoet, heb je er zelf eigenlijk helemaal geen omkijken meer naar. Je kunt er dan gewoon op vertrouwen dat alles helemaal schoon wordt. Het enige dat je zelf zult moeten doen, is het apparaat verplaatsen naar een hoger of lager gelegen gedeelte, mochten er hoogteverschillen zijn in jouw huis. Dat is het enige dat ze eigenlijk nog niet zelf kunnen: trap lopen. Met een automatische stofzuiger die van een dergelijke kwaliteit is, hou jij zelf echt veel tijd over van andere dingen dan stofzuigen!

De beste keus

Zoek jij een automatische stofzuiger die aan bovenstaande punten voldoet, dan is de Bluebot Xsmart van Blaupunkt echt een uitstekende keus! Deze beschikt over een vermogen van 35 watt en krijgt daardoor echt alles goed schoon. Niet alleen stof, haren en ander vuil kan hij verwijderen, ook vlekken worden verwijderd door middel van de dweilfunctie waar het apparaat over beschikt. Hij herkent zelf wanneer er een vlek zit en zet dan de dweilfunctie automatisch aan. Ook herkent deze automatische stofzuiger zelf het soort ondergrond en de mate van vuilheid en past daar de zuigkracht op aan. Nu hoef je niet bang te zijn dat je hier enige hinder van ondervindt, dat je gestoord wordt in je bezigheden, want met een geluidsproductie van maximaal 60 decibel werkt hij gewoon erg stil. Je kunt dus rustig televisie kijken terwijl de zuiger zijn werk doet! Werkt dit ook nog steeds als je huisdieren hebt? Jazeker, ook hondenharen en kattenharen worden zonder problemen door deze robotzuiger opgezogen! Met andere woorden, hij is gewoon echt voor de meeste situaties uitstekend geschikt! Wil jij ook minder tijd kwijt zijn aan het huishouden, kijk dan eens op de site van Shop.BlaupunktRobotics om te zien of hun automatische stofzuiger ook voor jou een goede optie is!