Heb je last van acne? Dat is heel erg vervelend. Ik ben Iris en ik had vele jaren last van acne in Delft. Het begon in de pubertij toen mijn hormonen langzaamaan veranderden. Bij mij uitte het zich vooral in het gezicht. Rond de mond en op mijn voorhoofd had ik enorm veel puisten. Soms kreeg ik ook puisten op mijn hals en rug. Ik probeerde alles om er maar voor te zorgen dat de puisten weggingen, maar het lukte niet. Ik ontdekte dat het verstandig was om bepaalde dingen niet te eten zoals chocolade. Maar er was nooit echt een duurzame oplossing van het probleem. Ik ging dus op zoek naar een partij de acne in Delft kon aanpakken zodat ik er echt vanaf zou komen. Een schoonheidssalon die acne in Delft zou behandelen op een manier die ook past bij mijn huid. Wanneer je last hebt van acne, zeker als je jong bent en onzeker zoals ik, dan kan dat een enorme invloed hebben op de manier waarop je je als mens ontwikkelt. Ik ontwikkelde een hele ontwijkende persoonlijkheid. Ik vond het bijvoorbeeld heel erg moeilijk om mensen recht in het gezicht aan te kijken. Het schrijnende aan acne, is toch ook wel dat juist pubers er last van hebben en die zijn ook juist extra onzeker. In de pubertijd ben je over het algemeen behoorlijk in de war en weet je helemaal niet wat je moet en wie je bent. Als je dan ook nog, net als ik, rondloopt met acne in Delft, dan is het wel heel erg vervelend en dat komt je weerbaarheid niet ten goede. Acne in Delft aanpakken bij een schoonheidssalon die er ook echt wat van wist, was voor mij echt een noodzaak. Er was niets liever wat ik wilde dan afkomen van die verschrikkelijk acne in Delft. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Ambiance Beauty. Deze schoonheidssalon: 

  • Biedt de nieuwste technieken op het gebied van de behandeling van acne;
  • Werkt met de beste en meest bevlogen schoonheidsspecialisten;
  • Is zeer betaalbaar en werkt met een goede prijs en kwaliteit verhouding. 

Acne in Delft; huidanalyse

Wat ik in mijn zoektocht naar een schoonheidssalon die mijn acne in Delft kon aanpakken vaak merkte, was dat er werd gewerkt met een algemene behandeling. Met andere woorden; ze deden bij iedereen hetzelfde. Natuurlijk komt acne voort bij iedereen uit bepaalde ophopingen van talg in de huid, maar iedere huid is toch weer anders. Om te beginnen ontwikkelt de acne zich bij iedereen met deze huidaandoening weer op een andere plek. Acne in Delft aanpakken bij schoonheidsspecialist-delft had als direct voordeel dat er voor het starten van de behandeling voor het aanpakken van mijn acne in Delft, eerst een huidanalyse werd gemaakt. Daardoor was de behandeling helemaal toegespitst op mijn huid. Dat maakt de behandeling meteen vele malen effectiever. 

Prettig contact

Ik ben zelf heel erg blij dat ik een schoonheidssalon heb gevonden waar ze mijn acne in Delft konden aanpakken op een duurzame manier. Ik vond het ook heel erg fijn om te merken dat ze je bij deze salon goede tips geven over hoe je je huid goed kunt verzorgen en welke producten je beter wel en niet kunt gebruiken. Ik moet zeggen dat ik namelijk vaak wel eens in het duister tasten op het gebied van verzorgingsproducten. Er is ook zo veel te krijgen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ik raad iedereen aan om eens te kijken naar mogelijkheden van deze salon.